Haber Takipcisi

En Güncel Blogunuz

Bahçelievler Kız Çocuklarına Saldıran Sapık Yakalandı

Posted by Geyiksel Haber Eylül 13, 2011


Bahçelievler sapığı yakalandıBahçelievler’de 4 yıl içerisinde 20 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen bir kişiyi apartman sakinleri yakalayıp bodruma kilitleyip polise teslim etti.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Bahçelievler civarında yaşı küçük çocuklara cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Parklarda oynayan 5-11 yaş arası kız çocuklarını bir süre takip ettikten sonra apartman girişlerinde, “Osman burada mı?” şeklinde soru sorduktan sonra bıçakla etkisiz hale getirip cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen kişi için polis ekipleri alarma geçirildi. 2007’den beri 20 kız çocuğuna istismarda bulunduğu tespit edilen kişinin bir süre ara verdikten sonra bu yıl mayıs ayından itibaren tekrar kötü emellerine başladığı tespit edildi.

GÜVEN TİMLERİNDEN 150 POLİS GÖREVLENDİRİLDİ
Bunun üzerine çoğunluğu güven timlerinden olan 150 polis, Bahçelievler’de görevlendirildi. Görevlendirilen ekipler, parklarda şüpheli gördükleri kişileri yakın takibe alırken aynı zamanda vatandaşların ihbar etmesini sağlayacak bilgilendirmelerde bulundu.

APARMAN SAKİNLERİ YAKALAYIP BODRUM KATINA KİLİTLEDİ
Güven Timlerinin olaydan dolayı sık sık görüştüğü apartman sakinleri, geçtiğimiz Cuma günü timleri telefonla arayarak, “Apartmandaki bir kıza sarkıntılık yapan bir kişiyi yakalayıp bodrum katına kilitledik” dedi.

Bunun üzerine söz konusu yere giden Güven Timleri ile Gasp Büro Amirliği Ekipleri, bu kişiyi gözaltına aldı. Bir reklam şirketi çalışanı olan 26 yaşındaki Doğan D.’nin eşkali uzun süreden beri aranan “Bahçelievler sapığı” tarifine de uyuyordu.

Doğan D., orada kendisini sorgulayan ekiplere, “Kız arkadaşımın ağabeyi kovaladı. Bu yüzden telaşlıydım. Beni yanlış anladılar” iddiasında bulundu. Mağdur kızlardan birinin “Alt dişi çürüktü” şeklinde verdiği eşkal bilgisi Doğan D.’ye uyuyordu. Alt dişinin çürük olmasından dolayı şüpheleri üzerine çeken Doğan D., Asayiş Şubesine getirilerek sorguya alındı.

DNA ÖRNEKLERİ UYUŞTU
Bir yandan da Doğan D.’den alınan kan örnekleri Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Adli Tıp Kurumu’ndan özel muamele yapılması istenerek ilk raporun hemen bildirilmesi istendi. Bunun üzerine Adli Tıp Kurumu 16 saatlik aralıksız çalışmayla DNA örneklerinin karşılaştırmasını yaptı. Daha önce 9 mağdur kız çocuğundan elde edilen sapığa ait DNA örnekleri ile Doğan D.’nin DNA örnekleri uyuştu. Çağrılan mağdur kız çocukları da Doğan D.’yi teşhis etti.

SUÇUNU İTİRAF EDEREK OLAYLARI ANLATTI
Bunun üzerine Doğan D. suçunu itiraf ederek 20 olayı da ayrıntısıyla polise anlattı. Aralık 2010 da evlendiği öğrenilen Doğan D.’nin ifadesinde, “Aklıma gelince kendimi zaptedemiyorum. Daha önce Olayların olduğu Zafer Mahallesinde oturuyorduk. Şimdi Başakşehirdeyiz. Çocukken oturduğumuz Zafer mahallesinde, Osman adında biri bana cinsel istismarda bulundu. Bu yüzden aklıma geldikçe yapıyorum. Parklarda oynayan kız çocuklarını bir süre takip ediyordum. Apartmana girecekleri sırada Osman burada mı? Diye sorduktan sonra onlara bıçak dayıyordum. Korkularından ses çıkarmayan kızlara da cinsel istismarda bulunuyordum. Vatandaşlar yakaladığında aynı şekilde parkta takip ettiğim kız çocuğuna da yapmaya çalıştım” dediği öğrenildi.

BİLGİSAYARINDA ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLAR BULUNDU
Bu arada Doğan D.’nin cep telefonu ve bilgisayarında yapılan incelemelerde, cinsel istismarda bulunurken çocukların fotoğraflarını çekip arşivlediği ortaya çıktı.

Bu arada, 2008 yılında Bahçelievler sapığı olduğu iddiasıyla A.E.K. yakalanmış, ancak DNA tutmadığı için daha sonra serbest bırakılmıştı.

(mynet)

Yorum bırakın